Bok no image

Publisert 2. oktober, 2006 | av Levanger Bibliotek

5

«Idas dans» av Gunnhild Corwin (2005)

Del gjerne:

Ida er 18 år og hennes store lidenskap er ballettdans. Hun trener hver dag og er oppslukt av rytmer og koreografi. Plutselig en dag blir hun kraftig forkjølet. Men Ida nekter å ta det med ro, det er snart en stor oppsetning hun skal danse i. Moren får etterhvert overtalt henne til å gå til legen. Og etter en rekke undersøkelser finner legene ut at hun har akutt lymfatisk leukemi.

Dette blir et stort sjokk både for Ida selv og familien. Men heldigvis er Ida sta og fast bestemt på å vinne kampen mot kreften. Vi følger henne og familien i 14 måneder med prøveresultater, oppturer, nedturer og en stor dose kjærlighet.

Idas dans er basert på Gunnhild Corwins egne og i noen grad datterens dagboknedtegnelser. Gunnhild lovte Ida og skrive denne boken. Den er vakker, trist og veldig ærlig skrevet. Du får et annet perspektiv på livet, døden og viktigheten av kjærlighet.

Lån denne boken
Lån denne lydboken på CD
Se andre bøker om kreft

Bokanbefalinger fra personalet ved Levanger bibliotek

Stikkord: , , ,


Om forfatteren

Et sted for å søke opplevelser, kunnskap og informasjon. Men også et sted hvor du kan møte venner og ukjente med samme interesser som deg. Vi har bøker, filmer, musikk, spill, tegneserier, kunstutstillinger, tidsskrifter, blader, aviser, internett PCer og trådløst nettverk. Kom innom oss i Jernbanegata, på www.levangerbibliotek.no eller på Facebook.5 Responses to «Idas dans» av Gunnhild Corwin (2005)

 1. Anonymous says:

  Dette er ei fantastisk bok som er verdt å lese! Gunnhild Corwin skriver utrolig reflektert, en bok som er lærerik!

 2. Anonymous says:

  jeg er en jente på 19 år,like gammelsomIda var da hun døde. selvmistet jeg min far til kreften dagen før jeg ble 18. jeg har nå lest boken Idas dans to ganger og gråter de siste 60 sidene av boken. jeg kjenner meg på en måte igjen i følelsene som blir beskrevet i boken. og jeg hvet gså hvor godt men samtidig vondt det kan vere å ha for mange rundt seg. sev om deter over 1 år siden min far døde, gråter jeg både titt og ofte. noen ganger fori jeg blir påmint om de vone følelsene og noen ganger fordi jeg blir påmint om det gode som jeg opplevde sammen med min far.

  denne boken er utrolig god og lese og jeg kan love at jeg skal lese den minst en gang til.

 3. Anonymous says:

  En av de beste bøkene jeg har lest. Har lest den mange ganger og håper flere vil gjøre det samme.
  -Sunna.

 4. Anonymous says:

  Fantastisk bok! Klarte ikke legge den fra meg. Beste boken jeg har lest noensinne. Jeg anbefaler den sterkt. PS: Vis du ikke liker rørende bøker anbefaler jeg ikke den like sterkt. 😉

 5. Å den boken er bare så vakker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑