Arrangementer

Publisert 16. mars, 2015 | av Espen Rønning

0

Sykkelmusikk!

Del gjerne:

Denne uka er sykkeluke på Levanger bibliotek! Torsdag 19. mars kommer Asbjørn Eklo, Annar Johansen og Trond Bentzen på besøk i Levanger bibliotek for å opplyse oss litt om sykkelens historie i Levanger. Asbjørn Eklo tar for seg sykkelfabrikkene i Levanger og Annar Johansen setter fokus på sykkelen i folks liv. Trond Bentzen bygger selv sykler og disse er virkelig noe for seg selv – utført i retrostil, men pakket med elektronikk. I tillegg avdukes Trond Bentzens sykkel «The Red Falcon» her på biblioteket samme kveld.

"The Red Falcon" stilles ut på Levanger bibliotek fra 19. mars.

«The Red Falcon» stilles ut på Levanger bibliotek fra 19. mars..

Her er litt musikk for å sette deg i den rette stemningen! Du finner alle låtene nedenfor pluss ti ekstra sykkellåter i Spotify-lista vår: https://open.spotify.com/user/levbib/playlist/4RJMUE4J55i2Ib17ntml41

1. Mark Ronson, The Business Intl. – The Bike Song

2. Flobots – Handlebars

3. Queen – Bicycle Race

4. Pink Floyd – Bike

5. Mungo Jerry – Pushbike Song

6. Hawkwind – Silver Machine

7. Katie Melua – Nine Million Bicycles

8. Skylar Grey ft. Eminem – C’mon Let Me Ride

9. Blur – Daisy Bell

10. The Grave Architects – The Bike Song

Stikkord: , ,


Om forfatteren

Espen er 34 år og er født og oppvokst i Verdal. Han har studert informasjonsteknologi, medievitenskap og journalistikk. Interessene hans er musikk, film, foto, web og fotball. Er ansatt ved Levanger bibliotek som IT-konsulent, og har ansvar for nettsiden, grafisk design og at alle systemer fungerer. Espen har også ansvar for film, musikk og spill på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑