Musikk Regndråper på vindu

Publisert 10. juni, 2015 | av Ylva Almås Haugan

1

Regn

Del gjerne:

Når det har regnet i flere dager, og det virker som om det aldri kommer til å gi seg (og værmeldinga kan bekrefte at det gjør det faktisk ikke). Når føttene har glemt følelsen av lette joggesko, fordi det eneste de får oppleve er støvler. Når håret får permanent hjelmsveis etter hetta på regnjakka, eller bestandig er vått fordi «hvem trenger vel hette på regnjakka?». Når det minner mer om oktober enn juni, og sommeren virker uendelig langt unna…

Da passer det perfekt å sette på Levanger biblioteks regnspilleliste!
Her har vi plukka ut tjueto låter som passer perfekt til de dagene hvor det virker som om verden kommer til å regne bort, og sola aldri mer kommer tilbake. Sett på ekstra høyt volum, dans alt du orker, og en time og 43 minutter senere kan jeg nesten garantere at du har glemt det dårlige været. 🙂
Hør på den i Spotify, eller se hele lista her:

regnlista regnlista2

Stikkord: , ,


Om forfatteren

Ylva er tjuefire år og kommer fra Levanger. Er utdannet fotograf, og holder nå på med en bachelor i litteraturvitenskap. Hun er interessert i musikk, bøker, yoga og seiling. Liker å skrive om bøker, musikk og sånt som skjer bak skranken. Er ansvarlig for instagramkontoen @levbib.One Response to Regn

  1. Hei. Ser ut som ei veldig bra nettside. 😉 Blir veldig inspirert. Hilsen Sara Veie Sandvik. ;)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑