Barn logo

Publisert 17. juni, 2015 | av Siri Okkenhaug Bævre

0

Operasjon Lesesommer

Del gjerne:

Bilde av lesepass med logoBli med på Operasjon lesesommer!

I år som i fjor vil vi at alle barn i 1.-7. klasse skal lese i sommerferien. Dette er femte året vi har lesekampanje på sommeren og oppslutningen bli bedre for hvert år som går. Det er kjempeartig og håper mange nye barn blir med i sommer.

Sommerens lesekampanje fungerer slik:

Man får utdelt et lesepass på skolen.  Hver endte 15 minutters økt skal registreres i lesepasset av en voksen. Etter 28 fullførte lesestunder kan lesepasset leveres inn på Levanger bibliotek. Fristen for innlevering er 21. august. Alt du leser teller enten det er tegneserier, lydbøker, fagbøker eller bøker generelt. Det teller enten man blir lest for eller om man leser selv

Tirsdag 25. august klokken 18.00 blir det avslutningsarrangement med forfatter Bjørn Arild Ersland på Levanger bibliotek. Han kommer med forestillingen «Naboen er en heks» Bjørn Arild skriver bøker om hva som helst. I fjor handlet bøkene hans om motorsag og hoggorm. I år har han skrevet bok om naboen som ganske sikkert må være en heks.

Og ikke minst, det blir premieutdeling.

Operasjon Lesesommer arrangeres av Litteraturhus Nord-Trøndelag som er et samarbeidsprosjekt mellom bibliotekene. Bibliotekene som er med på denne lesekampanjen er Frosta, Inderøy, Leksvik, Meråker, Steinkjer, Stjørdal, Verdal, Verran og Levanger.

 

Stikkord: , ,


Om forfatteren

Siri er 33 år og kommer fra Skatval. Hun har jobbet i bibliotek i sju år. Først som skolebibliotekar i Alvdal og nå snart fem år som barne- og ungdomsbibliotekar ved Levanger bibliotek. I tillegg har hun hatt det daglige ansvaret ved biblioteket i flere perioder. Siri er utdannet kulturarbeider fra Høgskolen i Telemark og har i tillegg fag som musikkunnskap, økonomi og historie. Siri liker å høre musikk, jogge i skogen og lese bøker. Helst triste bøker. Ellers leses det også en del barne- og ungdomslitteratur. Siri deler gjerne gode bøker og har også ett og annet musikktips.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑