Aktuelt

Publisert 2. juli, 2015 | av Espen Rønning

0

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Del gjerne:

Vil du motta nyheter og anbefalinger på e-post fra oss? Vi lover å ikke spamme, vi sender kun ut noen ganger i løpet av året. Du vil motta informasjon om blant annet forfatterbesøk, konserter, debatter, spilldager, konkurranser og andre aktiviteter på biblioteket.

Fyll inn skjemaet nedenfor og du er påmeldt 🙂

Stikkord: ,


Om forfatteren

Espen er 34 år og er født og oppvokst i Verdal. Han har studert informasjonsteknologi, medievitenskap og journalistikk. Interessene hans er musikk, film, foto, web og fotball. Er ansatt ved Levanger bibliotek som IT-konsulent, og har ansvar for nettsiden, grafisk design og at alle systemer fungerer. Espen har også ansvar for film, musikk og spill på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑