Aktuelt Foto: Pixabay.com

Publisert 7. juli, 2015 | av Ylva Almås Haugan

0

Ny spilleliste: Maritime låter

Del gjerne:

I morgen kommer NRKs sommerbåt til Levanger, og alt er klart for arrangementet Bokprat på fjorden, hvor vi skal presentere bøker ombord på MS Innherred. Vi gleder oss veldig, og for å komme i riktig stemning har vi laget spillelista Maritime låter! Her har vi samlet noen av de beste låtene om hav, sjø og båtliv, og vi håper den kan være et godt soundtrack for sommeren din enten du er båtvant eller en skikkelig landkrabbe. Hiv og hoi!

Stikkord: , , , ,


Om forfatteren

Ylva er tjuefire år og kommer fra Levanger. Er utdannet fotograf, og holder nå på med en bachelor i litteraturvitenskap. Hun er interessert i musikk, bøker, yoga og seiling. Liker å skrive om bøker, musikk og sånt som skjer bak skranken. Er ansvarlig for instagramkontoen @levbib.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑