Aktuelt Bilde lånt fra Thorn Icewand`s diary

Publisert 10. juli, 2015 | av Vivi-Ann Svensen Rotmo

1

Nyfødt blogg uten navn trenger deg!

Del gjerne:

Tidligere hendte det at nyfødte ikke hadde navn på en god stund. I mellomtiden var det en del artige og mindre artige kallenavn som festet seg ved barnet, Minsten, Lille Gull og flere.

Bloggen vår het tidligere Tatt av boka, men vi ønsker å døpe den på nytt ettersom vi blogger om mer enn bøker, så akkurat nå er vi navnløse.

Vi ønsker oss et navn som sier noe om innholdet, men som også er lett å forstå for folk. Vi bibliotekarer kan kanskje bli litt treige på slike navnevalg. Vi har kun hatt oppe forslaget Vidvanke, og da skjønner dere at alle forslag er bedre enn dette!

Vi vet at det finnes mange kreative sjeler der ute, og derfor ønsker vi deres hjelp.

Kom med forslag til navn, og som nevnt tidligere; forslaget vi bruker vinner gavekort på stor pizza på Pizzabakeren. Det kunne vel smake…

Stikkord: ,


Om forfatteren

mm

Vivi-Ann er 40 år og kommer fra Brevik i Telemark. I biblioteket har hun, i tillegg til ordinære bibliotekoppgaver, ansvar for faglitteratur og oppfølging av fribyforfattere under fribyordningen i Levanger. Hun synes litteratur som «sparker litt fra seg» er oppfriskende og befriende! Favorittsitat: Erfaring uten refleksjon er som hendelser uten mening.0One Response to Nyfødt blogg uten navn trenger deg!

  1. Kenneth Pettersen says:

    Solo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑