Bak skranken

Publisert 11. august, 2015 | av Ylva Almås Haugan

0

Et nytt mål nådd på Instagram!

Del gjerne:


Hipp hipp hurra! I dag feirer vi her på biblioteket, for i går ettermiddag nådde vi 1000 følgere på Instagram! I skrivende stund har vi 1003, og neste mål er selvfølgelig 2000.

Instagram er en gratis bildedelingstjeneste for mobilen, som både vi og andre bibliotek bruker aktivt. På Instagram deler vi anbefalinger, arrangementer, opplevelser fra bibliotekhverdagen, og selvfølgelig de populære bokfjesene! Innimellom arrangerer vi også konkurranser for instagramfølgerne våre, og vi prøver å holde en aktiv dialog både med våre følgere og de vi selv følger. Finn oss på @levbib!

Stikkord: , ,


Om forfatteren

Ylva er tjuefire år og kommer fra Levanger. Er utdannet fotograf, og holder nå på med en bachelor i litteraturvitenskap. Hun er interessert i musikk, bøker, yoga og seiling. Liker å skrive om bøker, musikk og sånt som skjer bak skranken. Er ansvarlig for instagramkontoen @levbib.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑