Aktuelt

Publisert 27. august, 2015 | av Espen Rønning

0

Skate-musikk!

Del gjerne:

I dag åpner Stadionparken i Levanger! I den forbindelse har vi på Levanger bibliotek laget en spilleliste med både ny og eldre «skate-musikk». Her er det mange godbiter for ferske skatere og de som vil mimre litt. Åpne spillelista i din Spotify ved å klikke her, eller spill av musikken nedenfor. Rock og rull!

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å delta om å stille opp på åpningsshowet. Det blir aktivitet i alle anleggene, med både mat og drikke og moro. Utstyrsbua kommer, SMAK Catering kommer, Kafe Verden kommer. I tillegg blir det musikk av Rasmus & Verdens Beste Band samt skateshow med selveste Henning Braathen i spissen.


Om forfatteren

Espen er 34 år og er født og oppvokst i Verdal. Han har studert informasjonsteknologi, medievitenskap og journalistikk. Interessene hans er musikk, film, foto, web og fotball. Er ansatt ved Levanger bibliotek som IT-konsulent, og har ansvar for nettsiden, grafisk design og at alle systemer fungerer. Espen har også ansvar for film, musikk og spill på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑