Film Escobar: Paradise Lost

Publisert 1. desember, 2015 | av Espen Rønning

0

Nye spenningsfilmer!

Del gjerne:

Vi fornyer stadig filmutvalget på Levanger bibliotek, og i dag dumpet det ned nok en pappeeske med godbiter. Se om du finner en spenningsfilm som frister i utvalget nedenfor. (Klikk på tittel for å lese mer eller reservere.)

As Above So Below (Blu-Ray, 15 år)
Et arkelogteam tar seg ned i de underjordiske gangene, «de dødes rike»,  under Paris. Midt oppi hodeskaller og beinrester dukker det opp forferdelige hemmeligheter…

 

Escobar: Paradise Lost (DVD, 15 år)
En ung, kanadisk surfer (Josh Hutcherson) vikler seg inn i Pablo Escobars (Benicio Del Toro) familiedynasti ved å innlede et forhold til hans niese. Det viser seg at forholdet blir av den turbulente sorten.

 

Horns (DVD, 15 år)
Ig Perrish (Daniel Radcliffe) er mistenkt for drapet på sin kjæreste, Merrin (Juno Temple), mens han selv leter etter den virkelige drapsmannen. En morgen våkner han med horn i pannen, som viser seg å være et meget hjelpsomt verktøy i letingen etter hva som egentlig skjedde med Merrin.

 

Black Sea (Blu-Ray, 15 år)
Jude Law spiller ubåtkapteinen Robinson som tar med seg en hardbarket bestning ut på leting etter gammel nazi-gull.

 

American Heist (Blu-Ray, 15 år)
Adrien Brody og Hayden Christensen spiller to brødre med mørk fortid som bestemmer seg for å være med på et bankran sammen med noen farlige kriminelle.

 

Se flere spenningsfilmer her!

Visste du at du kan få beskjed på e-post hver gang det kommer nye filmer? Du kan sette opp dette selv etter du har logget inn i MappaMi. Gå til Mer… –> Interesser –> Legg inn nye interesseområder og hak av for det du vil ha e-post om, f.eks. «Spillefilmer på Blu-ray for voksne». Etter du har haket av, må du huske å «Slå på» e-post ved nyanskaffelser. Sånn holder du deg hele tiden oppdater på hva som kommer av nye filmer. Snedig!

 

Stikkord: , , , , , , , , ,


Om forfatteren

Espen er 34 år og er født og oppvokst i Verdal. Han har studert informasjonsteknologi, medievitenskap og journalistikk. Interessene hans er musikk, film, foto, web og fotball. Er ansatt ved Levanger bibliotek som IT-konsulent, og har ansvar for nettsiden, grafisk design og at alle systemer fungerer. Espen har også ansvar for film, musikk og spill på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑