Barn Star Wars: Droid Tales

Publisert 3. desember, 2015 | av Espen Rønning

0

Skrekk og gru, Lego og utenomjordiske skapninger

Del gjerne:

Påfyll av nye filmer for barn og unge! Her er det litt av hvert: Grøss og spenning for de som er litt tøffe, og Lego-moro i Heartlake City og litt lengre ut i galaksen. (Klikk på tittel for å lese mer eller reservere.)

R.L. Stine’s Monsterville: Cabinet of souls (DVD, 9 år)
De fleste kjenner vel til Grøsserne-serien av forfatteren R.L. Stine. Her er en frittstående film fra samme forfatter. Velkommen til en hårreisende og mystisk opplevelse!

Earth to Echo (DVD, 9 år)
Fire venner kommer i kontakt med en utenomjordisk skapning etter at de har fått en mystisk beskjed på sine mobiltelefoner. Sammen må de hjelpe romvesenet med å komme seg tilbake til hjemplaneten sin, og blir tatt med på et fantastisk eventyr.

Lego Friends, episoder 1- 9 (DVD, Tillatt for alle)
TV-serie basert på den populære Lego-serien Lego Friends. Bli med til Heartlake City og treff Olivia, Mia, Emma og Stephanie!

Lego Star Wars: Droid Tales (DVD, Tillatt for alle)
«Droid Tales» tar deg tilbake til der hvor det hele begynte i Star Wars-sagaen. Fem episoder med interagalaktisk krigføring med Lego!

Vet du at du kan få beskjed på e-post hver gang det kommer nye filmer? Du kan sette opp dette selv etter du har logget inn i MappaMi. Gå til Mer… –> Interesser –> Legg inn nye interesseområder og hak av for det du vil ha e-post om, f.eks. «Spillefilmer på Blu-ray for barn og ungdom». Etter du har haket av, må du huske å «Slå på» e-post ved nyanskaffelser. Sånn holder du deg hele tiden oppdater på hva som kommer av nye filmer. Snedig!

Stikkord: , ,


Om forfatteren

Espen er 34 år og er født og oppvokst i Verdal. Han har studert informasjonsteknologi, medievitenskap og journalistikk. Interessene hans er musikk, film, foto, web og fotball. Er ansatt ved Levanger bibliotek som IT-konsulent, og har ansvar for nettsiden, grafisk design og at alle systemer fungerer. Espen har også ansvar for film, musikk og spill på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑