Aktuelt

Publisert 22. desember, 2015 | av Siri Okkenhaug Bævre

0

22. desember

Del gjerne:

22. desember: Hvilken bok vi skal fram til i dag?

Vi legger ut bilde av boka på Instagram, facebook, snapchat, bloggen og i biblioteket klokken 10 hver dag.  Svaret sender du til siba@levanger.kommune.no, send oss en melding på facebook, send svar på snapchat eller kom innom oss med det. Vi trekker en dagsvinner hver dag som får en liten premie.  Den som har flest riktige svar i løpet av desember får en julegave fra biblioteket.

Hint: tredje bok i en bestselgende serie om en venninnegjeng på fem.

tirsdagsdamene kopi

Stikkord:


Om forfatteren

Siri er 37 år og kommer fra Skatval. Hun har jobbet i bibliotek i 12 år. Først som skolebibliotekar i Alvdal og nå snart ti år som barne- og ungdomsbibliotekar ved Levanger bibliotek. I tillegg har hun hatt det daglige ansvaret ved biblioteket i flere perioder. Siri er utdannet kulturarbeider fra Høgskolen i Telemark og har i tillegg fag som musikkunnskap, økonomi og historie. Siri liker å høre musikk, jogge i skogen og lese bøker. Siri deler gjerne gode bøker og har også ett og annet musikktips.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑