Bok

Publisert 29. januar, 2016 | av Vivi-Ann Svensen Rotmo

0

Nye fagbøker innen organisasjon har kommet!

Del gjerne:

FagbokVi har fornyet oss litt og gått til innkjøp av flere fagbøker innen organisasjon, statsvitenskap, velferdsorganisering og innovasjon.

De fleste bøkene finner du på hylla: IKT OG NÆRINGSLIV, men også under SAMFUNN og LOV OG RETT.

Bøkene passer for ansatte, studenter og andre interesserte.

 

 

 

 

Vi har blant annet:

  1. Organisasjonsteori for offentlig sektor, Tom Christensen ( et al.), Universitetsforlaget, 2015. Klikk for å låne boka.
  2. Kommunalrett – oppgaver, organisering og kontroll av Gerd Engelsrud ( et al.), Cappelen Damm Akademisk, 2014. Klikk for å låne boka.
  3. Innovasjoner i offentlig tjenesteyting – vågal reise med behov for allierte av Ole Johan Andersen( et al.), Fagbokforlaget, 2015. Klikk for å låne boka.
  4. Velferdens organisering av Mia Vabø og Signy Irene Vabø ( red.), Universitetsforlaget, 2014. Klikk for å låne boka.
  5. Organisering, samfunnssikkerhet og krisehåndtering av Anne Lise Filmreite ( et al.), Universitetsforlaget, 2014. Klikk for å låne boka.

Fagbok 2

Stikkord: ,


Om forfatteren

mm

Vivi-Ann er 40 år og kommer fra Brevik i Telemark. I biblioteket har hun, i tillegg til ordinære bibliotekoppgaver, ansvar for faglitteratur og oppfølging av fribyforfattere under fribyordningen i Levanger. Hun synes litteratur som «sparker litt fra seg» er oppfriskende og befriende! Favorittsitat: Erfaring uten refleksjon er som hendelser uten mening.0Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑