Aktuelt

Publisert 25. januar, 2017 | av Vidar Lund

0

Den kulturelle tråden på Levanger

Del gjerne:

Den kulturelle tråd - rapportDei siste åra har det vore arbeidd med korleis infrastrukturen for kulturbygg på Levanger skal vera. Diskusjonen går på mange spørsmål: kva bygg ein skal ha, kva funksjonar som skal vera kor, kor lang tid skal ein bruke på utviklinga og kor mykje pengar ein skal bruke.

Biblioteket har samla alle rapportar, utgreiingar og saksdokument i
eit hefte (eller ei bok, det vart over 200 sider) som er trykt opp til utlån. Dersom du vil lesa på skjerm kan du gå inn på dei enkelte artiklane under.

Dersom du vil låne heftet på papir, trykk her.

Samanstillinga inneheld desse dokumenta (klikk på kvart enkelt for å lesa på skjerm):

Stikkord: , , , ,


Om forfatteren

mm

Vidar er 44 år og fødd og oppvaksen på Skogn. Etter å ha vore utabygds i 22 år med base i både Oslo, Kirkenes og Stavanger kom han tilbake til Levanger i 2015, denne gongen som biblioteksjef på Levanger bibliotek. Utanom jobben så er rolla som matfar for lundehunden Dag viktig. Andre interesser er korsong, målsak, lokalhistorie og andre samfunnsspørsmål. Som biblioteksjef er Vidar fagleg ansvarleg for drift og utvikling av folkebibliotektenesta i Levanger, og har særleg ansvar for utarbeiding av temaplan for bibliotek og lokalsamlinga på biblioteket.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑