Bok no image

Publisert 28. april, 2017 | av Gjest

0

Fantastisk kjærlighetsbok

Del gjerne:

Omslag på bokaANNA og det FRANSKE KYSSET handler om ei jente fra Atlanta som heter Anna, og hun skal begynne sitt siste år på skolen på en internatskole i Paris. Hun forlater bestevenninna, familien og gutten hun er forelsket i. Når hun kommer til Paris så møter hun nye venner og en gutt som heter Étienne St. Clair. Det blir nye vennskap, drama og følelser når Anna flytter til Paris.

Boka er lett å lese. Den har ikke for mye tekst på sidene og har veldig gode skildringer. Det er noen banneord som uttrykker hvor sinte eller hvor lei de er, men det er bare noen ganger de banner i boka. Boka virker ikke så klisje som de fleste kjærlighetsbøker er.

Da jeg begynte å lese boka så ville jeg ikke stoppe å lese den, den var så spennende å lese. Boka hadde ofte noe som skjedde, som gjorde at det var artig og spennende å lese. Jeg syntes at det var lett å leve seg inn i boka, når det er beskrevet så godt.

Stephanie Perkins har gjort en meget god jobb med å skrive denne boken. Den er ikke kjedelig i det hele tatt. Boken passer for jenter som er 13-15 år, fordi det har noe upassende innhold for de som er yngre.

Dersom du vil lese boka, kan du finne den på papir eller som e-bok hos oss ved å klikke her: websøk.

Bokanmeldelsen er skrevet av Mia Jie Thesen Nielsen, som har vært utplasseringselev hos oss fra Skogn barne- og ungdomsskole denne uka.


Om forfatteren

Gjestebrukeren benyttes av praktikanter og elever på utplassering hos Levanger bibliotek.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑