Bok no image

Publisert 7. desember, 2017 | av Gjest

0

Spennende science fiction

Del gjerne:

bilde av framsia av Forsvunett«Forsvunnet», som er første boka i «GONE», handler om det absurde «hva hvis»-spørsmålet. Hva hvis det kom en stor kuppel rundt byen og naturlovene forandres. Alle over 15 forsvinner og når du blir 15 forsvinner du også, ingen vet hvor. Bøller tar over og rare ting begynner å skje under kuppelen både med dyr og folk. De står ovenfor en stor fare men den største faren er hverandre. Boken følger mange karakterer men hovedsakelig Sam Temple, som før hendelsen var en ganske vanlig fyr, som gikk på en vanlig skole. Det blir mer og mer intenst når hvert kapittel sier hvor lenge det er igjen til Sam sin 15 års dag.

Boka er ganske lett å lese selv om det er veldig mange sider og passe mye tekst og er i en serie med 6 bøker. Den starter veldig brått og er alltid spennende derfor er den veldig vanskelig å få lagt fra seg. Det som skjer er veldig godt beskrevet, med mange detaljer som gjør boka lett å leve seg inn i.

GONE som en serie blir bare bedre og bedre. Jeg anbefaler på det sterkeste at du leser den. Denne spennende science fiction-thrilleren har alt: action, drama, kjærlighet og humor.

Tittel på boka: Forsvunnet

Forfatter: Michael Grant

Sidetall: 575

Forlag: Schibsted

Utgitt: 2011

Lån boka her:     http://www.levanger.folkebibl.no/cgi-bin/websok?mode=vt&eccl=tnr%3d96488+eller+tnr%3d67095&st=ccl

 

Skrevet av Vemund  Berget, utplasseringselev


Om forfatteren

Gjestebrukeren benyttes av praktikanter og elever på utplassering hos Levanger bibliotek.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑